Naša priča

 • Mi pričamo priču koja traje, priču koja je najvrednija uspomena
 • MAMA FIT KONCEPT

  Mama Fit Koncept se zasniva na ideji da žene tokom trudnoće i u periodu postporođajnog oporavka, kroz ciljanu i prilagođenu fizičku aktivnost i druženje u homogenoj grupi, rade na svom psiho-fizičkom unapređenju.

  Ideja za nastanak Mama Fit Koncepta potpuno je sazrela u vreme kada je Aleksandra bila trudna sa prvim detetom. Sada je mama x 3, tačnije Mama Fit x3! Pored toga što je fitnes instruktor i profesor sporta, uloga majke i iskustvo koje je stekla, pomogli su joj da prepozna važnost i specifičnost fizičke aktivnosti u periodu trudnoće i nakon porođaja koliko za samo telo, toliko i za raspoloženje, osećaj zadovoljstva svake mame koja se pokrene, socijalizuje, bavi sobom. Upravo to označava i naziv koncepta Mama Fit. Iako je prva pomisao lepa, zgodna mama, Mama Fit predstavlja zdrav duh. Mama Fit se bazira, pre svega, na potrebi trudnica i majki sa malom decom za kretanjem, vežbom i druženjem. Aleksandra se u ovoj oblasti usavršava već osam godina i kao rezultat nastali su fitnes programi specijalno osmišljeni i usmereni na period trudnoće i oporavak majki nakon porođaja. Ovaj period je izuzetno specifičan zbog promena koje telo doživljava i zahteva poseban pristup, nekada i indivudualan. Mame mogu da biraju da li žele da vežbaju sa svojim bebama ili bez njih, mogu da vežbaju u grupi ali i individualno ili kod kuće.

  „Nismo idealne i uvek postoji nešto što bi se moglo popraviti... Ali, ne sudite na osnovu izgleda, jer je telo samo jedan deo nas! Moramo da radimo i na drugim stvarima, treba uzdizati sebe i psihički i duhovno. Treba nam da se družimo i podržavamo! Da, i meni treba rame za plakanje i neko da mi kaže da je “ovo samo prolazno, biće lakše“…"

  „Mame, morate se pokrenuti, morate misliti na sebe, ne očekujte od drugih da brinu o vama. Onog trenutka kada sam počela da radim na sebi, svi su mi pritekli u pomoć, dok sam sedela i čekala da se desi čudo, ništa se nije događalo. Čudo se ne dešava , čudo je u vama. VI STE ČUDO, nov život je stvoren! Verujte u sebe, jer ja verujem i znam da svaka od nas može biti SREĆNA. SNAŽNA. VAŽNA.

  KOME JE NAMENJEN MAMA FIT?

  Mama Fit Fitnes programi obuhvataju specijalno osmišljene programe vežbi namenjene trudnicama i mamama nakon porođaja. Suština ovakvih treninga je u pažljivom odabiru vežbi koje pomažu telu da ostane u formi, da se pripremi za porođaj ali i vrati u prvobitno stanje. Programi imaju za cilj da odgovarajućom fizičkom aktivnošću obezbede pravilan razvoj i oporavak funkcija i izgled onih delova tela koji su najviše izmenjeni i ugroženi u trudnoći i nakon porođaja. Trudnice i mame u društvu, uz pomoć prilagođenih i zabavnih vežbi, na zdrav način smanjuju stres, nervozu i premor, povećavaju snagu i poboljšavaju kondiciju.

  Naši fitnes programi te prate od početka trudnoće kroz prenatal program, nakon porođaja kroz pripremu za postnatal program i na kraju, kroz postnatal program imaš mogućnost da vežbaš i sa svojom bebom.

  Dobrobiti vežbanja tokom trudnoće i nakon porođaja su mnogobrojni ukoliko se vežbe izvode pravilno i u skladu sa stanjem u kojem se nalaziš.

  Fitnes program za trudnice fitmamamama mama
  Saznajte više
  Fitnes program za mame koje vežbaju sa bebom
  Saznajte više
  Fitnes program za mame koje vežbaju bez bebe
  Saznajte više
  Individualni programi za sve trudnice i mame koje vežbaju kod kuće
  Saznajte više

  ZAŠTO MAMA FIT?

  Naš cilj je da te razbudimo, razdrmamo, osvežimo i damo ti energiju koja ti je neophodna da prevaziđeš sve izazove i uživaš u periodu koji je pred tobom. Biti mama je nešto najdivnije! Zajedno, učinićemo da roditeljstvo bude igra, zato te pozivamo na naše #obnovigravanje. .

  Mama Fit nije samo vežbanje!

  Pored Mama Fit fitnes programa uvek možeš da nam se priDružiš i uključiš u druge aktivnosti koje pružaju mogućnost nama mamama da radimo na sebi.

  Trudnoline i mame su uvek dobrodošle na naše Doktorama edukativne besplatne radionice. Pritom, da se ne zbunite, nekada „mamski staž“ nije presudan, sve ste dobrodošle


  Ne propustite naše trčkanje šetnjice na maratonima da pokažemo zajedno da #MameToMogu uz #bebićtegić, jer Moja mama je brža od mog tate!
  Ako vam je potrebna dodatna motivacija da se pokrenete i brinete o sebi priključite se našem besplatnom programu Moja Priča koja se nastavlja  Porodični dan - ne propusti druženje uz igru za celu porodicu i to u prirodi! Kroz specijalno osmišljene igre, treniraju mališani i njihovi roditelji, ali i mame sa bebama i trudnoline  NAŠE VREDNOSTI

  s